À la recherche du lieu de ma naissance (Boris Lehman)

Event ↓

Evenement ↓

Evénement ↓

Online première: Boris Lehman
À la recherche du lieu de ma naissance (Boris Lehman)

À la recherche du lieu de ma naissance gaat in première op woensdagavond 13 januari om 20u30. Avila stelt op dat moment 250 coupons ter beschikking voor een wereldwijd publiek. Wanneer de limiet van het aantal coupons is bereikt, blijft de film tegen betaling beschikbaar op het platform. À la recherche du lieu de ma naissance is Frans gesproken en is beschikbaar met Nederlandse en Engelse ondertitels.
 

À la recherche du lieu de ma naissance
Na 44 jaar keert filmmaker Boris Lehman terug naar Lausanne, waar hij in 1944 werd geboren. Zijn ouders, Poolse joden, zochten er tijdens de Duitse bezetting toevlucht. Lehman herinnert zich niets van dit alles. Een film als een tijdmachine.

 

Teksten op Sabzian
Ter gelegenheid van deze release heeft het Belgisch online filmtijdschrift Sabzian twee teksten, ‘Why Boris Lehman Makes Fiction Films’ en ‘A Second Century for Cinema. The Films I’ve Made and Don't Exist’ in het Engels vertaald. Sabzian publiceerde eerder al een uitgebreid dossier over de cinema van Boris Lehman dat beschikbaar is in het Nederlands en Frans.

 

Inleiding op À la recherche du lieu de ma naissance
Door Boris Lehman, gefilmd en gemonteerd door Nina de Vroome

Hoe werkt het?

  • Surf op woensdag 13 januari vanaf 20u30 naar www.avilafilm.be 
  • Bij het beeld van À la recherche du lieu de ma naissance vindt u een COUPON-knop
  • Klik op COUPON om uw ticket te activeren
  • De film is nu beschikbaar om te bekijken. Dit kan meteen of op elk moment binnen de aangegeven periode van 3 dagen.
  • Wanneer de 250 coupons zijn gebruikt blijft de film samen met Mes entretiens filmés tegen betaling beschikbaar op het platform